Who? What? Where?

KN2 Collection

Tavoitteenamme on tarjota modernin sisustamisen elämyksiä, sisustusideoita, pohjoismaisen designin helmiä sekä parhaita paloja ympäri maailmaa.

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Vaasassa rautatieaseman vieressä osoitteessa Vöyrinkatu 42. Tervetuloa!

Tutustu meihin!

Juha Niemelä

Käytän nyt minulle tarjotun tilaisuuden esitellä itseni teille. Verkkokaupan huonona puolena koen, että kontakti asiakkaan kanssa jää olemattomaksi, toisin kuin myymälässä. Itse olen kanssanne tekemisissä lähinnä silloin, kun asiat prosessissa ei mene toivotulla tavalla. Tässä mielessä voisi leikkisästi sanoakin, että on hyvä jos ette tunne minua ennestään.

Oma taustani sisustusalalla juontaa juurensa jo lapsuuteen. Itse olen kasvanut yrittäjäperheessä Etelä-pohjanmaalla Jurvassa, joka aikoinaan tunnettiin huonekaluteollisuuden mahtipitäjänä. Minulle Yrittäjän arki on tullut hyvin tutuksi vuosien aikana seuratessani vanhempieni toimia, ja toki itsekin olen ollut toiminnassa mukana parhaan kykyni mukaan pienestä pitäen.

Polkuni tähän päivään on kulkenut Jurvasta, Vaasan ja Helsingin kautta takaisin Vaasaan. Helsingissä vietin lähes koko 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen, jossa opintojen ohessa hain vahvistusta KN2:n tulevalle konseptille. Valmistuttuani oli hyvin selvää että halusin palata takaisin kotiseudulle ja perheyrityksemme pariin.

Yrityksessämme vastuualueeni ovat löytyvät lähinnä hallinnosta, eikä minua välttämättä myymälässä usein tapaakaan. Pyrin kuitenkin olemaan säännöllisesti myös myymälässä, sillä pidän tärkeänä kontaktin säilyttämistä sidosryhmiimme. Verkkokaupan osalta vastaan markkinoinnista sekä tuotevalinnoista ja tilauksista. Aina ei valitettavasti kaikki suju toivotulla tavalla, ja nämä poikkeustilanteet kuuluvat myöskin vastuualueeseeni kuten aiemmin mainitsinkin.

Tänä päivänä minulla onkin ilo olla kehittämässä ammattitaitoisen tiimimme kanssa tätä pitkän perinteen omaavaa yritystä uuteen suuntaan KN2:n kautta. Toivon että voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa.

Juha Niemelä

p.s. Jos haluat antaa ruusuja tai risuja tai vaikkapa apua mallistomme ulkopuolisen tuotteen löytämiseksi ovat sähköpostiosoitteemme muotoa etunimi.sukunimi@kn2.fi.

Juha Niemelä

Petri Mäki-Jaakkola

Petri Mäki-Jaakkola

Tiimi

Luonnollisesti kaiken sujuminen tarvitsee monia käsipareja, emmekä tokikaan ole kahdestaan pyörittämässä kaikkea. Vaikka verkkokauppa suurelta osin onkin käsissämme, on takanamme ammattitaitoinen tiimi, joka varmistaa kaiken sujumisen.

Vaasassa myymälässämme teitä palvelevat usealla kielellä ammattitaitoiset sisustusmyyjät Maire ja Anna-Lena. Myös yrittäjä Yrjö Niemelä löytyy täältä päivittäin. Henkilökuntamme on ollut yrityksessämme pitkään, ja jokaisella onkin intohimo sisustamiseen. Heiltä saat varmasti myös hyvät vinkit ja neuvot kaikkiin tilanteisiin.

Jurvan konttorista puolestaan löytyy toinen yrittäjistä sekä päivittäisten asioiden sujuvuudesta vastaava Miia. Vaikka konttorin toiminta ei paljon ulospäin näykään, on se kuitenkin elinehto yrityksen toiminnalle. Nämä avuliaat naiset ovat aina valmiina selvittämään ja auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Tuotteet eivät siirry itsestään vaan tarvitaan myös voimaa ja hyvää koordinointia. Yrityksemme varastoista sekä logistiikasta vastaavat Kari ja Pasi. Heidät voitte nähdä niin varastoillamme kuin myös kaupungilla kuljetustehtävissä.

Vastaa