Maksutavat

Klarna Checkout

Klarna Chekout palvelun avulla maksat helposti tilauksesi laskulla, osamaksulla, luottokorteilla ja verkkopankissa. Jos olet jo Klarnan asiakas, vältyt tietojesi kiirjoittamiselta, vaan Klarna hakee automaattisesti tietosi sähköpostiosoitteen ja postinumerosi perusteella. Tietojesi täyttämisen jälkeen voit valita itsellesi sopivan maksutavan.

Klarnan Checkout maksutavat:

  • Klarna osamaksu ja lasku sekä kampanjat.
  • Luottokortit: Visa, Mastercard, American Express
  • Verkkopankit: Aktia, OP, Danske Bank, Nordea, Säästöpankit ja S-pankki.


Klarna Checkout ehdot

Muut maksutavat

Halutessasi maksaa Paytrail tai Paypal- maksutavoilla klikkaa kassalla vasemmassa reunassa olevaa palkkia ”muut maksutavat”, jolloin siirryt ostoskorin maksuvalintasivulle.

Paytrail

Paytrail eli entinen Suomen Verkkomaksut Oy on kotimainen, luotettu maksunvälittäjä. Paytrailin kautta voit maksaa ostoksesi verkkopankki-painikkeilla, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Lasku ja osamaksu mahdollisuuden tarjoavat Klarna, Jousto tai Collector maksutavat.

Paytrail-tili

Paytrail on nopeampi ja turvallisempi tapa maksaa kortilla (debit ja credit). Syötä Paytrail-tiliisi liitetty sähköpostiosoite, ja puhelimeesi lähetetään kertakäyttöinen PIN-koodi, jolla vahvistat maksun. Paytrail hakee automaattisesti maksamiseen tarvittavat tiedot. Ei enää toistuvia osoite- ja maksutietojen syöttämisiä.

Jos sinulla ei ole vielä Paytrail-tiliä, voit luoda sen muutamassa minuutissa osoitteessa my.paytrail.com. Siirry tämän jälkeen takaisin verkkokauppaan jatkamaan ostoksia. Maksukortin tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan osoitteessa my.paytrail.com ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun puh. +358 207 181830 (ark 8-19) tai asiakaspalvelu@paytrail.com. Autamme mielellämme!

Paytrail

PayPal

PayPal on maailmanlaajuinen, tunnettu maksunvälittäjä. PayPal-palvelussa voit luoda tilin, johon voit tallettaa luottokorttisi tiedot turvallisesti, ja maksaa nopeasti käyttämällä kirjautumistunnuksia. Voit maksaa PayPal:n kautta myös ilman että rekisteröidyt palveluun.

PayPal tarjoaa maksutapoina kansainväliset luottokortit: Visa, MasterCard, AmericanExpress sekä Discover, joka kattaa myös Diners Club-kortit.

PayPal Acceptance Mark

Vastaa